sadaya Kategori
EN

Inti Kasarangan Teras

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Inti Kasarangan Teras

  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1593568537113496.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1593568541469594.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1593568545267608.jpg

Beurat beurat lebar seuneu bodas kertas kerang lebar inti pikeun parabot sareng ngeusian panto


Tempat Asal: Taizhou, Propinsi Jiangsu, Cina
Ngaran Brand: AYA
Rincian bungkusan: lapis Case
Waktos pangiriman: 7-15 workday
Sarat pamayaran: T / T, L / C, PayPal
Supply Pangabisa: 1000 PCS per dinten


Panjelasan Produk

● DASAR teras inti kintunan lebet didamel ku korak koral kakuatan anu luhur diolah ngaliwatan lem nyebar, tumpukan, mencét, motong, sareng teras ditambih kana héksagon biasa. Éta mangrupikeun matéri sumber anyar anu ngagaduhan fitur ieu: beurat cahya, kakuatan compressive anu tinggi sareng harta mékanis anu stabil. Hal ieu dianggo umum pikeun panto mébel, partisi kantor, kabinet dll.


aplikasi

● Ngeusian Panto

● Ngeusian Perabot

● Nutupan Panel Partisi

● Kemasan


Kauntungan kalapa

● beurat beurat khusus, kakuatan tinggi sareng kaku tinggi

● insulasi sora, insulasi termal, résistansi Uap sareng teu aya racun

● Kinerja anu hadé kaget nolak sareng kapasitas anu ageung

● Ramah lingkungan sareng sumber daya

● tahan seuneu, buktina seuneu, penampilan rata sareng lempeng

spésifikasi
bahan: White virgin pulp fireproof paper
Kertas Gram: 120g, 140g, 170g, 185g
Ukuran sél: 10mm, 15mm, 20mm, 25mm
dimension: sakumaha pamundut
kasabaran: ± 0.2mm (Ketebalan Teras Madu Hawa)

panalungtikan