sadaya Kategori
EN

News industri

Anjeun aya didieu : Imah>wartos>News industri

Prosés las tina lambar baja galvanis

Waktos: 2021-02-22 Hit: 27

Las arc tina lambar baja galvanis

Lapisan séng dina lambar waja galvanis mawa sababaraha kasusah nalika ngelas. Masalah utama nyaéta: ningkat sensitipitas las pikeun retakan sareng pori-pori, penguapan seng sareng debu, kalebet slag oksida, lebur sareng karusakan tina lapisan séng. Diantarana, retakan las, liang hawa sareng sisipan slag mangrupikeun masalah utami.

1

Kakuatan

(1) Réngkak
Salami prosés las, séng cair ngambang dina permukaan kolam cair atanapi akar las. Salaku titik lebur séng jauh langkung handap tina beusi, beusi dina kolam cair lebur mengkristalkeun heula, sareng séng cair nyusup sapanjang wates gandum tina waja, hasilna lemahna beungkeut antar-butiran. Sumawona, sanyawa rapuh intermetalik Fe3Zn10 sareng FeZn10 gampang diwangun antara séng sareng beusi, anu salajengna ngirangan palastik tina logam las. Ku alatan éta, gampang pikeun rengat beungkeut sisikian dina kaayaan stres résidu las.
1) Faktor anu mangaruhan sensitipitas retakan
① kandel palapis seng, palapis seng tina waja galvanis langkung ipis sareng kirang peka kana retakan, sedengkeun palapis seng tina beuleum galvanis anu langkung panas langkung kandel sareng langkung peka kana retakan.
② Kandelna bahan damel anu langkung ageung, setrés pengelasan las langkung ageung sareng sensitipitas retakan anu langkung ageung.
③ Celah anu langkung ageung nyaéta, sensitipitas retakan langkung ageung.
④ Metode las. Sensitipitas retakan las busur manual langkung alit tibatan nalika las gas terlindung CO2.
2) Métode pikeun nyegah retakan.
① Sateuacan las, bentuk V, bentuk Y atanapi alur bentuk X kedah didamel dina lambar galvanis anu dilas. Lapisan séng caket alur kedah dihapus ku oxyacetylene atanapi blasting keusik, sareng celah henteu kedah ageung teuing, umumna sakitar 1.5mm.
② Pilih bahan las kalayan eusi Si handap. Kawat las kalayan kontén Si low kedah dianggo nalika las taméng gas, jinis titanium sareng titanium tipe kalsium titanium rod kedah dianggo nalika las manual.

(2) liang hawa
Dina kaayaan panas arc, lapisan séng caket alur ngahasilkeun oksidasi (ngabentuk ZnO) sareng penguapan, anu nguap haseup sareng uap bodas, janten gampang janten pori-pori nalika las. Arus anu langkung luhur salami las nyaéta, épaporasi seng anu langkung serius disababkeun sareng porositas anu langkung peka. Nalika ngelas sareng jinis Ti sareng jinis éléktroda TiCa, henteu gampang nyababkeun pori-pori kalayan kisaran arus sedeng. Nanging, nalika jinis sélulosa sareng éléktroda jinis hidrogén rendah digunakeun pikeun las, porositas gampang kajadian dina arus lemah sareng arus tinggi. Salaku tambahan, sudut rod las kedah dikontrol dina kisaran 30 ° dugi ka 70 ° sajauh mungkin.

(3) Évaporasi séng sareng lebu
Nalika lambar waja galvanis dilas ku las busur, lapisan séng caket kolam lebur dioksidasi janten ZnO sareng ngejat dina kaayaan panas arc, ngabentuk seueur lebu. Komponén utama debu ieu nyaéta ZnO, anu ngagaduhan pangaruh anu hébat pikeun organ pernapasan pagawé. Ku alatan éta, ukuran ventilasi anu saé kedah dilaksanakeun nalika ngelas. Dina spésifikasi las anu sami, jumlah haseup sareng lebu anu dihasilkeun ku ngagunakeun éléktroda titanium oksida langkung handap, sedengkeun jumlah haseup sareng debu anu dihasilkeun ku éléktroda hidrogén rendah langkung ageung.

(4) Kalebet oksida
Nalika pengelasan ayeuna low, ZnO kabentuk nalika prosés pemanasan henteu gampang kabur, anu gampang nyababkeun ZnO slag diasupan. Titik lebur ZnO nyaéta 1800 XNUMX. Kalebetkeun slag ZnO skala ageung ngagaduhan pangaruh négatip pisan kana plastisitas las. Nalika éléktroda titanium oksida digunakeun, distribusi ZnO nyaéta saé sareng seragam, anu pangaruhna teu pati penting dina palastik sareng kakuatan tarik. Nanging, nalika jinis sélulosa atanapi éléktrogén jinis hidrogén dianggo, eusi ZnO dina las langkung luhur, sareng kinerja las kirang.
Téknologi las tina baja galvanis
Baja galvanis tiasa dilas ku las busur manual, las MIG, las arc argon, las résistansi sareng metode anu sanés.
(1) Las arc manual
1) Persiapan sateuacan las
Dina raraga ngirangan lebu las sareng nyegah retakan las sareng blowholes, lapisan séng caket alur kedah dicabut salian ti persiapan alur anu saé sateuacan ngelas. Metode ngaleupaskeun tiasa garing seuneu atanapi blasting keusik. Izin alur kedah dikawasa dina 1.5-2mm sajauh-jauhna. Nalika ketebalan bahan damel ageung, éta tiasa diréduksi janten 2.5-3mm.
2) Pilihan rod las
Prinsip pamilihan rod las nyaéta sipat mékanik tina logam las kedah caket kana logam dasar, sareng eusi silikon tina logam setor kedah di handapeun 0.2%.
Kakuatan gabungan anu diala ku ngagunakeun éléktroda jinis ilmenit, éléktroda tipe titanium oksida, éléktroda jinis sélulosa, éléktronis tipe kalsium titanium sareng éléktroda tipe hidrogén rendah tiasa ngabantosan pikeun ngahontal indéks anu nyugemakeun. Nanging, kalebet slag sareng porositas gampang kajantenan dina las las ku éléktroda hidrogén rendah sareng éléktroda sélulosa, janten henteu umum dianggo.
J421 / J422 atanapi J423 éléktroda kedah langkung dipikaresep pikeun lambar baja galvanis karbon rendah. E5001, E5003 sareng jinis rod las sanésna tiasa dianggo pikeun lambar waja galvanis kalayan tingkat kakuatan di luhur 500MPa. Éléktroda E6013, E5503 sareng E5513 kedah dianggo pikeun lambar waja galvanis kalayan kakuatan di luhur 600MPa.
Salila las, busur pondok bakal dianggo sajauh mungkin, ayunan busur henteu kénging nyegah panyebaran daérah lebur palapis seng, anu mastikeun résistansi korosi tina bahan damel sareng ngirangan jumlah debu.
(2) las MIG
Las gas terlindung gas atanapi Ar + CO2, Ar + O2 campuran gas tameng terlindung tiasa duanana dianggo pikeun ngelas. Metode gas perisai pangaruhna atra kana eusi Zn nalika ngelas. Nalika murni CO2 atanapi Co2 + O2 dianggo, eusi Zn dina las langkung luhur, nalika Ar + CO2 atanapi Ar + O2 dianggo, eusi Zn dina las langkung handap. Kalayan paningkatan arus las, eusi Zn dina las rada turun sakedik.
Nalika las busur terlindung gas digunakeun pikeun ngelas waja galvanis, haseup las langkung ageung tibatan nalika las busur manual, janten perhatian khusus kedah dibayar pikeun haseup haseup. Faktor utama anu mangaruhan jumlah sareng komposisi soot nyaéta gas arus sareng pelindung. Arus atanapi eusi CO2 atanapi O2 anu langkung luhur dina gas pelindung nyaéta, haseup las anu langkung ageung nyaéta, eusi ZnO dina haseup ogé ningkat. Eusi maksimum ZnO tiasa ngahontal 70%.
Dina spésifikasi las anu sami, penetrasi tina baja galvanis langkung ageung tibatan baja sanés galvanis. T-joint, sendi kuir sareng las nangtung handap langkung sénsitip kana las porositas, laju las langkung luhur nyaéta, porositas langkung gampang nembongan; pikeun pangaruh baja paduan galvanis tina speed las khususna atra. Salila sensitipitas poros las multi pass tina pass saterusna langkung luhur tibatan pass saméméhna.
Komposisi gas taméng teu aya pangaruh hébat kana sipat mékanis sendi, janten murni CO2 umumna dianggo pikeun las. Parameter prosés las tina I-joint, lap joint sareng T-joint dirumuskeun dina tabel 1-3.


Tabel 1 Paraméter spésipikasi pikeun las CO2 tina waja galvanis ngawangun sendi butut I ngawangun

Ketebalan dewan / mmgap / mmPosisi lasKecepatan nyoco kawat / mm · s-1Tegangan arc / VLas ayeuna / AKecepatan las / mm · s-1Katerangan
1.60Las datar, las nangtung, las horisontal, las overhead59.2~80.482.550.850.8~5517~20171818~1970~9090100100~1105.1~7.25.98.5-Kawat las ER705-3 diameter 0.9mm perpanjangan garing 6.4mm
3.20.8~1.5Las datar, las nangtung, las horisontal, las overhead71.971.971.971.9202020201.35135E + 115.57.66.85.5


Tabel 2 Spésifikasi pikeun las CO2 tina sendi puteran lambar waja galvanis

Ketebalan dewan / mmPosisi lasKecepatan nyoco kawat / mm · s-1Tegangan arc / VLas ayeuna / AGancang kimpalan / mm · s-1Katerangan
1.6Las datar, las horisontal, las overhead, las nangtung50.850.850.850.81919~2019~2018110100~110100~1101005.1~6.85.5~6.84.2~5.15.5~6.8Kawat las ER705-3 diameter 0.9mm perpanjangan garing 6.4mm
3.2Las datar, las horisontal, las nangtung handap, las overhead67.267.267.759.2191919191.35135E + 113.8~4.23.8~4.25.13.4~3.8


Tabel 3 Paraméter spésifikasi pikeun las CO2 tina waja galvanis T-gabungan (juru sudut)

Ketebalan dewan / mmPosisi lasKecepatan nyoco kawat / mm · s-1Tegangan arc / VLas ayeuna / AGancang kimpalan / mm · s-1Katerangan
1.6Las datar, las nangtung, las overhead, las horisontal50.8~5555~65.65559.2181919~2020100~110110~120110120-5.95.1Kawat las ER705-3 diameter 0.9mm perpanjangan garing 6.4mm
3.2Las datar, las nangtung, las horisontal, las overhead71.971.971.971.9202020201.35135E + 114.75.94.25.1