sadaya Kategori
EN

News industri

Anjeun aya didieu : Imah>wartos>News industri

Piring madu lebeng stainless steel

Waktos: 2021-02-22 Hit: 23

Pelat honeycomb stainless steel gaduh pelat permukaan anu didamel tina pelat stainless steel atanapi pelat stainless steel lemes, pelat tukang didamel tina pelat waja galvanis, sareng bahan inti na didamel tina inti honeycomb aluminium, anu diperpadu ku perekat khusus.
Fitur utama pelat honeycomb stainless steel sapertos kieu:

1. spésifikasi produk:
Lebar: piring standar: 980 mm, 1180 mm;
Dewan Non baku
Kandel: 50, 75, 100, 120150 mm;

2. Pilihan bahan:
a. Permukaan luhur sareng handap didamel tina 1 x 304 / 2B piring stainless steel;
b. Bahan inti didamel tina honeycomb aluminium, pelat diperpadu ku panas curing adhesive dina mesin citakan kontinyu dina tekenan anu ngabentuk bahan konstruksi ultra-lampu.
c. Jalur baja sisi ngadopsi lambaran galvanis 0.5mm;

3. fitur utama:
Éta tiasa seueur dianggo di kamar bersih, bengkel, gudang tiis, aula olahraga, gudang, ruang paméran, kamar kagiatan, taman hiburan ageung, sareng sajabana Éta parantos janten bahan anu ramah lingkungan anu anyar dina abad 21.
a. Cahaya, novél, penampilan anu saé, henteu kedah ngahias permukaanna.
b. Kakuatan tinggi, kaku, stabilitas, résistansi dampak, kinerja seismik, ekonomis, umur panjang, tiasa dianggo pikeun dipager, struktur beurat, imah tanpa balok sareng kolom.
c. Pelestarian panas anu saé, insulasi panas sareng insulasi sora.
d. Gelar prefabrikasi tinggi, jangka waktos ngajanten tiasa disingget ku 40% dibandingkeun sareng metode tradisional.
e. Bahan anu henteu kaduruk, résistansi seuneu anu saé, tiasa minuhan peunteun seuneu.
Beurat beurat, beban instalasi low, aréa ageung per sapotong, flatness tinggi, hésé deform, faktor kaamanan tinggi, insulasi sora anu saé sareng kinerja insulasi termal.
Biaya murah, kualitas saé, harga langkung handap tina 2mm lambar stainless steel, tapi rata langkung luhur tibatan lambaran stainless 3mm.
Pelat honeycomb stainless steel gaduh tahan korosi anu kuat.
Objek stainless steel bakal dianggo salami mangtaun-taun. Daya tahan ieu ngagaduhan peran penting dina ngembangkeun masarakat anu langkung sustainable: ningkatkeun éfisiénsi énergi, ngirangan polusi, ngirangan bahan. Salaku tambahan, nilai sadaya elemen campuran (henteu ngan ukur nikel) nyayogikeun motivasi anu kuat pikeun ngadaur mulangkeunana sareng nganggo deui pikeun produksi stainless steel. Nyatana, stainless steel ngagaduhan tingkat daur ulang anu pangluhurna pikeun sadaya bahan. Hiji-hijina faktor anu ngabatesan daur ulang stainless steel nyaéta seueur proyek stainless steel anu masih dianggo saatos mangtaun-taun.
Sababaraha ciri honeycomb stainless steel ngajantenkeunana janten salah sahiji bahan anu ngembang pesat sareng solusi penting pikeun tantangan kelestarian sadunya.
Hal ieu dipaké pikeun pabrik épisién gelombang gelombang ventilasi, ventilasi tameng sareng dissipations panas, menara pendingin pembangkit listrik, pikeun niiskeun sareng nyaring, pikeun platform éléktromekanik, pikeun ngadukung komprési sareng pangurangan beurat, pikeun pipa knalpot mobil. Produk ngagaduhan fungsi silencing, perlindungan seuneu, tahan suhu tinggi sareng tahan angin. Hal ieu dipaké pikeun platform mesin motong laser kakuatan tinggi, éta nolak suhu luhur sareng dianggo dina alat tekstil bahkan angin (khususna cocog pikeun alat-alat kalayan kecepatan angin anu gancang)
Hal ieu loba dipaké dina sagala jinis kaayaan suhu tinggi, pikeun tameng, ventilasi, nolak hawa sareng produk anu aya hubunganana.