sadaya Kategori
EN

News industri

Anjeun aya didieu : Imah>wartos>News industri

Beurat beurat! Ngan ukur gedé CRRC! Anu kadua pangageungna di dunya! Alstom nyampurnakeun akuisisi bisnis karéta Bombardier Kanada

Waktos: 2021-02-23 Hit: 20

1

ALSTOM, Perancis, 27 Januari waktos lokal
Anu kadua pangageungna di dunya! Ngan ukur gedé CRRC
Alstom ngalengkepan akuisisi bisnis karéta Bombardier di Kanada

Ngumumkeun ngalangkungan platform sosial - perjalanan anyar badé dimimitian - kami resep pisan sareng anjeun sareng diajar langkung seueur dina 29 Januari. Éta nunjukkeun yén akuisisi bisnis karéta Bombardier Kanada bakal resmi réngsé.

2

Tanggal 29 Januari waktos lokal, Alstom sacara resmi ngumumkeun yén aranjeunna ngalengkepan akuisisi bisnis karéta Bombardier sareng janten pamimpin global dina bidang transportasi anu cerdas sareng sustainable.

Saatos akuisisi, Alstom bakal janten perusahaan anu kadua pangageungna sadunya dina bidang ieu, ngan ukur underdog dibandingkeun sareng CRRC.

Elehan Grup diperkirakeun ngahontal 15.7 milyar euro, jumlah pesenan bakal ngahontal 71.1 milyar euro. Numutkeun rencana éta, Alstom bakalan 75000 jalma di 70 nagara di sakumna dunya.

3

5

Tinjauan akuisisi:

Dina Pébruari 2020, Alstom ti Perancis sacara resmi ngumumkeun panandatanganan mémori pamahaman sareng Bombardier ti Kanada sareng grup Quebec Savings & Investment. Alstom bakal kéngingkeun 100% saham departemén karéta Bombardier sacara kontan sareng saham, kalayan nilai diperkirakeun 5.8 milyar dugi 6.2 milyar euro.

Dina Juli 2020, otoritas anti persaingan EU sacara resmi nyatujuan akuisisi Alstom ti Perancis sareng Bombardier ti Kanada, sareng ngaluarkeun surat persetujuan. Panitia nyatujuan Alstom, Perancis pikeun kéngingkeun perusahaan transportasi Bombardier ti Kanada dina kaayaan anu tangtu.

Dina Séptémber 2020, Alstom ngumumkeun yén numutkeun istilah harga anu dirévisi, aranjeunna nandatanganan kontrak penjualan sareng Bombardier Kanada sareng grup Quebec Savings & Investment, sareng sacara resmi mésér departemén karéta Bombardier kalayan nilai total 5.3 milyar euro.

Dina Désémber 2020, Alstom ti Perancis sareng Bombardier ti Kanada ngumumkeun yén aranjeunna parantos kéngingkeun sadayana persetujuan pangaturan anu diperyogikeun pikeun proyék akuisisi. 

6

Warta anu aya hubunganana 1 - akuisisi bisnis

Tanggal 26 Januari ku waktos lokal, Alstom ngumumkeun yén aranjeunna kéngingkeun transit B & C, desain rékayasa transportasi sareng konstruksi perusahaan California, pikeun dilegakeun sinyal telepon digital sareng kakhususan komunikasi. Nanging, rinci kauangan tina transaksi henteu diungkabkeun. Transaksi kedah réngsé dina kuartal kahiji 2021.

7

Warta anu patali 2 - prosés jual pabrik

Dina Séptémber 2020, numutkeun média, aya dua pabrik karéta internasional anu nawiskeun cutatan pikeun markas pabrik Alstom di Reichshoffen, Perancis, nyaéta Skoda ti Céko sareng CAF ti Spanyol. Catetan: basis manufaktur di Reichshoffen digunakeun pikeun ngadamel platform keréta garis Cordia Polyvalent batang. Dina Oktober 2020, Alstom (Perancis) ngalaksanakeun negosiasi anu relevan sareng Skoda (Céko) sareng CAF (Spanyol).
Dina Januari 2021, serikat padamel pabrik anu badé dijual ditepungkeun ku manajemen Alstom di Perancis pikeun langkung terang ngeunaan prosés penjualan, sareng nyarios yén CAF di Spanyol "sigana henteu resep deui mésér" sabab henteu muncul deui dina persaingan.
Tanggal 24 Januari ku waktos lokal, média lokal Perancis ngalaporkeun yén CAF Spanyol ditarik tina persaingan sareng Skoda Céko janten hiji-hijina pamilon.