sadaya Kategori
EN

News industri

Anjeun aya didieu : Imah>wartos>News industri

Salaku bahan komposit khusus, produk honeycomb janten jinis bahan sipil anu énggal dina taun-taun ayeuna

Waktos: 2021-02-22 Hit: 15

Salaku jinis bahan komposit khusus, produk honeycomb janten jinis bahan sipil anyar dina taun-taun ayeuna. Kusabab beurat enteng, tahan seuneu, insulasi sora, tahan korosi, nyimpen seueur ciri bahan aluminium sareng batu anu disebut révolusi dina industri bahan. Komposit sarang lebah gaduh kakuatan khusus anu langkung saé sareng kaku, résistansi kacapean langkung ageung sareng permukaan lemes. Aplikasi na ngalibatkeun hiasan arsitéktur, mebel, alat-alat listrik, sumber énergi, karéta api, produksi mobil, damel kapal, aerospace sareng seueur bidang sanés.

Babarengan sareng pertumbuhan ékonomi nasional Cina anu mantep sareng gancang nalika Rencana Lima Taun ka-12, pesawat ruang angkasa Cina, konstruksi, hiasan, karéta api-gancang, mobil sareng industri sanés parantos ngahontal kamajuan anu gancang. Salaku tambahan, mindahkeun industri anu aya hubunganana sareng Asia ngajantenkeun Cina pusat manufaktur dunya. Teu aya ragu yén pertumbuhan kontinyu industri anu disebatkeun bakal nyayogikeun rohangan pasar anu lega pikeun bahan komposit honeycomb.