sadaya Kategori
EN

Panel Honeycomb HPL

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Panél sél>Panel Honeycomb HPL

  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591760597971079.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591760605509727.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591760605759291.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591760605275195.jpg

Wood color decorative HPL honeycomb panels for furniture


Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: AYA
Rincian bungkusan: bisi lapis
Waktos pangiriman: Sakitar 15 Dinten sareng
Sarat pamayaran: T / T, L / C
Supply Pangabisa: 2000 Méter Méter / Méter Square per Day


Panjelasan Produk

jéntré gancang

HPL honeycomb panel is a sandwich panel with a core in aluminum honeycomb bonded with high pressure laminate face material. The external layer in laminate can have various finishes and colors.

gambaran

HPL (high pressure laminate) honeycomb panel is a sandwich panel bonded with high pressure laminate face material and inside aluminum honeycomb core.


aplikasi

● Shipyard & Shipbuildings (Partitions and doors)

● Truck and Caravan body

● Airline industry

● Train and high speed subway

● Material for luxury ship and vehicle

● Prefabricated houses

● Interior decoration, ceiling and walls


Kauntungan kalapa

● Fireproof

● Tahan asam kuat, basa sareng korosi kimia, tahan cai, Uap sareng acuk

● Nolak kana abrasion, goresan, sareng dampak

● Gampang pikeun ngabersihan, sinar anti-ultraviolét

● Tahan tina seuneu, panas, sareng bakar roko

● Ramah lingkungan, henteu aya racun, anti statik, henteu aya radiasi

● Kalintang awét sareng henteu gampang cacad

● Rupa-rupa pamrosésan sareng warna



spésifikasi

Béda warna sareng téksturna sayogi dumasar kana kabutuhan khusus anjeun.

Panel Structure: HPL+ aluminum honeycomb core+ HPL


HPL Skins of High Pressamin Laminate
Ketebalan: tina 0.5 mm nepi ka 4 mm
- Ketebalan anu sanésna dipénta
- Warna di paménta
ALU 30303 Inti Cahaya Aluminium
Diameter (sél héksagonal): Ø 6, Ø 10, Ø 19
Kandel Foil: ti 40 dugi 80 mikron
HPL KULIT PANGGIHAN PROSES Luhur
Ketebalan: tina 0.7 mm nepi ka 4 mm
- Ketebalan anu sanésna dipénta
- Warna di paménta
Ketebalan Panel Jumlah Biasa: 10mm, 15mm, 18mm, 20mm, 25mm
-Nu ketebalan dipénta
ukuran Biasa: 1220 * 2440mm, 1500mm * 3000mm
-Asih dimensi anu sanés


panalungtikan