sadaya Kategori
EN

Panel Honeycomb HPL

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Panél sél>Panel Honeycomb HPL

  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591767319669623.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591767328164990.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591767328827777.jpg

Panel roti lapis sayang sayang HPL kualitas luhur pikeun karéta api nganggo EN45545 HL2


Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: AYA
Rincian bungkusan: bisi lapis
Waktos pangiriman: Sakitar 15 Dinten sareng
Sarat pamayaran: T/T, LC
Supply Pangabisa: 2000 Méter Méter / Méter Square per Day


Panjelasan Produk

jéntré gancang

Panel HPW sayang madu nyaéta panel roti lapis sareng inti dina lebet sayang madu anu kabeungkeut ku bahan beungeut laminat tekanan tinggi. Lapisan éksternal dina laminat tiasa ngagaduhan rupa-rupa kemasan sareng warna.

gambaran

HPL (high pressure laminate) honeycomb panel is a sandwich panel bonded with high pressure laminate face material and inside aluminum honeycomb core. It is widely applied in marine to reduce the weight of structures, fixtures and furniture, while maintaining the integrity and mechanical properties.

aplikasi

● In the railway sector, BEECORE HPL Honeycomb Panels are used as partitions, ceilings, floors, bulkheads, tables, etc.


Kauntungan kalapa

● Fireproof

● Tahan asam kuat, basa sareng korosi kimia, tahan cai, Uap sareng acuk

● Nolak kana abrasion, goresan, sareng dampak

● Gampang pikeun ngabersihan, sinar anti-ultraviolét

● Tahan tina seuneu, panas, sareng bakar roko

● Ramah lingkungan, henteu aya racun, anti statik, henteu aya radiasi

● Kalintang awét sareng henteu gampang cacad

● Rupa-rupa pamrosésan sareng warna

● DITANGKAN Panel Komposisi Madu diproduksi ku Jiangsu Beecore di Taizhou éntértipikasi kana Bonding Standard DIN 6701 A2, akreditasi pikeun pakét beungkeut dina nyiptakeun kendaraan rél sareng bagian tina kendaraan karéta api.

spésifikasi
HPL Skins of High Pressamin Laminate
Ketebalan: tina 0.5 mm nepi ka 4 mm
- Ketebalan anu sanésna dipénta
- Warna di paménta
ALU 30303 Inti Cahaya Aluminium
Diameter (sél héksagonal): Ø 6, Ø 10, Ø 19
Kandel Foil: ti 40 dugi 80 mikron
HPL KULIT PANGGIHAN PROSES Luhur
Ketebalan: tina 0.7 mm nepi ka 4 mm
- Ketebalan anu sanésna dipénta
- Warna di paménta
Ketebalan Panel Jumlah Regular: 10mm, 15mm, 18mm, 20mm, 25mm
-Nu ketebalan dipénta
ukuran Biasa: 1220 * 2440mm, 1500mm * 3000mm
-Asih dimensi anu sanés


panalungtikan