sadaya Kategori
EN

Panel Honeycomb HPL

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Panél sél>Panel Honeycomb HPL

  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591766959891119.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591766967737879.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591766967492309.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591766967824473.jpg

Panémbong luhur séhat pikeun api laut pikeun hiasan laut


Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: AYA
Rincian bungkusan: bisi lapis
Waktos pangiriman: Sakitar 15 Dinten sareng
Sarat pamayaran: T / T, L / C
Supply Pangabisa: 2000 Méter Méter / Méter Square per Day


Panjelasan Produk

jéntré gancang

Panel HPW sarang lebu mangrupikeun salah sahiji panel roti lapis ringan anu diwangun ku laminat tekanan tinggi salaku bahan pameunteu, sareng alumuni madu salaku inti na. Éta nawiskeun sipat mékanis anu luhur sareng pagelaran seuneu anu saé.

gambaran

HPL (high pressure laminate) honeycomb panel is a sandwich panel bonded with high pressure laminate face material and inside aluminum honeycomb core. It is widely applied in marine to reduce the weight of structures, fixtures and furniture, while maintaining the integrity and mechanical properties.


aplikasi

● HPL honeycomb panels for marine are especially used for walls, partitions, doors, furniture and ceilings in shipbuilding or railway decoration.


Kauntungan kalapa

● Fireproof

● Tahan asam kuat, basa sareng korosi kimia, tahan cai, Uap sareng acuk

● Nolak kana abrasion, goresan, sareng dampak

● Gampang pikeun ngabersihan, sinar anti-ultraviolét

● Tahan tina seuneu, panas, sareng bakar roko

● Ramah lingkungan, henteu aya racun, anti statik, henteu aya radiasi

● Kalintang awét sareng henteu gampang cacad

● Rupa-rupa pamrosésan sareng warna

spésifikasi
HPL Skins of High Pressamin Laminate
Ketebalan: tina 0.5 mm nepi ka 4 mm
- Ketebalan anu sanésna dipénta
- Warna di paménta
ALU 30303 Inti Cahaya Aluminium
Diameter (sél héksagonal): Ø 6, Ø 10, Ø 19
Kandel Foil: ti 40 dugi 80 mikron
HPL KULIT PANGGIHAN PROSES Luhur
Ketebalan: tina 0.7 mm nepi ka 4 mm
- Ketebalan anu sanésna dipénta
- Warna di paménta
Ketebalan Panel Jumlah Biasa: 10mm, 15mm, 18mm, 20mm, 25mm
-Nu ketebalan dipénta
ukuran Biasa: 1220 * 2440mm, 1500mm * 3000mm
-Asih dimensi anu sanés


panalungtikan