sadaya Kategori
EN

Panel Piranti FRP

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Panél sél>Panel Piranti FRP

  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591952500830223.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591952505677290.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591952506812469.jpg

Panel gabungan serat karbon serat karbon maju


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:AYA
Rincian bungkusan:bisi lapis
Waktos pangiriman:Kira-kira 15 poé gawé
Sarat pamayaran:T / T, L / C


Panjelasan Produk

● Sateuacan panel serat serat karbon nyaéta solusi nalika anjeun peryogi bahan anu beuratna kaku, kuat sareng beurat enteng. Jaba nyanghareupan lambar serat karbon dina pilihan ketebalan anjeun 0.5mm -1.0mm, inti tiasa duanana inti honeycomb nomex sareng inti honeycomb aluminium.

● Panel khusus sayogi dina ukuran sareng ketebalan anu sanés.


aplikasi

● Médis, otomotif, industri, olahraga, jsb


Kauntungan kalapa

● Super cahaya sareng kakuatan tinggi, anti kacapean

● adaptasi lingkungan anu saé sareng insulasi listrik

● Résistansi tahan korosi sareng résistansi seuneu

● ngolah gampang

spésifikasi

● 500x500mm, 1000x1000mm atanapi disesuaikan

panalungtikan