sadaya Kategori
EN

Epoxy Komposisi Series Komplek

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Perekat & Lem>Epoxy Komposisi Series Komplek

  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591945206539548.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591945209281812.jpg

Epoxy napel GT1111 pikeun karéta gancang


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:AYA
Rincian bungkusan:Tong palastik
Waktos pangiriman:Kira-kira 15 poé gawé
Sarat pamayaran:T / T, L / C
Supply Pangabisa:10 Ton / Ton per Dinten


Panjelasan Produk

jéntré gancang

● Sateuacan Epoxy Adhesive GT1111 mangrupikeun dua komponén, penyembuhan suhu kamar, perekat struktural kinerja tinggi. Éta dilarapkeun pikeun karéta gancang. Éta ngagaduhan kakuatan beungkeut anu luhur, kakuatan geser sareng henteu lungsur cair. Teu aya bau aneh sareng pangaruh ngarugikeun lingkungan sareng pangguna.

gambaran

● GT1111 ngarobih épéksi epoxy adhesive mangrupikeun perekat struktural bébas komponén kinerja tinggi, bébas tina formaldehida sareng bénzéna, aman sareng ramah lingkungan. Kusabab éta diala ku ngarobih résin epoxy, éta gaduh kateguhan alus teuing, kakuatan adhesion tinggi, waktos konstruksi panjang, gampang pikeun kerok lem, résistansi résistansi, suhu luhur sareng low suhu beku-cair cair sepuh, résistansi sepuh suhu luhur, Résistansi kana panas sareng kalembaban sepuh, tahan korosi asam sareng alkali sareng seueur kaunggulan sanés. Agén utama (A) sareng agén pangubaran (B) dicampur sareng dianggo numutkeun babandingan beurat A: B = 2: 1.


aplikasi

● Perekat ieu utamina dianggo pikeun beungkeutan papan honeycomb, produk papan bergelombang, sareng sajabana, sareng tiasa ogé dianggo pikeun beungkeutan komposit tina sagala jinis logam, kai, chip, ubin anu dipoles, batu, piring MgO sareng sajabina. Produk ieu gampang dianggo, ngagaduhan kakuatan beungkeutan tinggi saatos ngobati lengkep, résistansi komprési anu hadé, tahan korosi sareng tahan sepuh.


Kauntungan kalapa

● kakuatan beungkeutan tinggi

● Résistansi komprési anu saé

● Résistansi korosi

● Résistansi sepuh


panyimpenan

● Kedah dilebetkeun di gudang atanapi ruang suhu handap, waktos langkung saé henteu ngaleuwihan 6-12 bulan.

● Produkna kedah diéstokeun di tempat anu garing, berventilasi sareng tiis, umur hirupna sataun, tiasa teras dianggo upami tés na ok.

● Produk ieu mangrupikeun produk anu umum bahaya, kedah dijauhkeun ku seuneu, sumber panas, hindarkeun hujan sareng matahari, ngagentoskeun beban, sareng hindarkeun dampak, inversi, gulung dll.

panalungtikan