sadaya Kategori
EN

Epoxy Komposisi Series Komplek

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Témpél & lem>Epoxy Komposisi Series Komplek

  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591943544980162.jpg

Epoxy adhesive F104 for aluminum honeycomb panel


Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: AYA
Rincian bungkusan: Rangkaian palastik
Waktos pangiriman: Sakitar 15 damel
Sarat pamayaran: T / T, L / C
Supply Pangabisa: 10 Ton / Ton per Day


Panjelasan Produk

jéntré gancang

● SUKA Epoxy Adhesive F104 nyaéta dua komponén, pangubaran suhu kamar, napel struktural kinerja anu luhur. Éta dilarapkeun pikeun panel kélangan alumunium komposit. Cai mibanda kakuatan beungkeut anu luhur, kakuatan nyukur sareng teu tiasa miceun cair. Henteu aya bau aneh sareng épék ngarugikeun pikeun lingkungan sareng pangguna.

gambaran

● Epoxy adhesive F104, it's made of toughening modified epoxy resin compounded with polymer materials. Thixotropic viscosity, non-sagging, longer pot life. The product has very obvious advantage of low temperature curing property.

● After cured, it has excellent properties of high strength, impact resistance, peeling resistance, mechanical and electric insulation properties.


aplikasi

● Produk ieu umumna dianggo pikeun beungkeutan sareng nongkrong batu jero ruangan, sapertos langsung beungkeutan sareng nongkrong marmer & granit jsb dina témbok jero ruangan atanapi dina témbok konkrit kalayan logam, ogé tiasa dianggo pikeun meungkeut bahan-bahan anu béda sapertos batu, logam. beton, semén semén, bata liat jsb.

● Dianggo pikeun beungkeutan diri sareng silih logam, papan keramik sareng foamed dll anu mana kakuatan anu kuat sareng kakuatan kakuatan peeling diperyogikeun, sapertos karéta, pangumpulan kapal, pemasangan mesin mobil.

● Ogé éta tiasa dianggo pikeun beungkeutan rupa-rupa bagian struktural bahan komposit.



Kauntungan kalapa

● High cost performance

● Kakuatan anu luhur

● Water and high temperature resistant

panyimpenan

● Kudu disimpen di gudang atanapi ruangan suhu rendah, waktosna langkung saé teu langkung ti 6-12 bulan.

● Produk kudu bisi di tempat anu garing, ventilasi sareng tiis, beting sataun mangrupikeun sataun, tiasa diteruskeun nganggo upami uji éta ok.

● Produk ieu mangrupikeun produk bahaya anu umum, kedah dijauhkeun ku seuneu, sumber panas, nyingkahan hujan sareng sinar panonpoe, ngalambatkeun beban, sareng nyingkahan dampak, saliwat, gulung jsb.



spésifikasi

Main Technical Index


Téknologi konstruksi

● Please make the composite panel to be polished and smooth, remove dirt, gravel, oil and other impurities and dried.

● Before using, please homogenize component A and B separately first, and full mix thoroughly following A: B = 2:1 ratio. Put the adhesive on the back panel, fractioning back and forth with knife, make the adhesive homogeneous distribution.

panalungtikan