sadaya Kategori
EN

News Company

Anjeun aya didieu : Imah>wartos>News Company

Pabrik Jiangsu Beecore Taizhou

Waktos: 2021-02-23 Hit: 31

Pabrik Jiangsu Beecore Taizhou didirikeun dina Sep, 19, 2019. Éta garis produksi anu bersih anu dikembangkeun sacara hadé tina inti honeycomb aluminium sareng pelat honeycomb aluminium.

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15