sadaya Kategori
EN

News Company

Anjeun aya didieu : Imah>wartos>News Company

Beecore Suzhou Honeycomb Materials Co., Ltd. dilélérkeun gelar "Perusahaan teknologi tinggi sareng énggal nasional"

Waktos: 2021-02-23 Hit: 16

Di 2017, Beecore Suzhou Honeycomb Materials Co, Ltd. dilebetkeun kana daptar "perusahaan teknologi tinggi sareng énggal Nasional" sasarengan dikaluarkeun ku Jurusan Ilmu Pengetahuan sareng Teknologi Provinsi Jiangsu, Biro Keuangan Provinsi Jiangsu, Administrasi Nagara Perpajakan sareng Biro perpajakan propinsi Jiangsu, nyirian yén Beecore Suzhou Honeycomb Material Co., Ltd. sacara resmi asup kana jajaran perusahaan teknologi tinggi nasional. Ayeuna sertipikat anyar dina ulasan.

Perusahaan teknologi tinggi mangrupikeun akreditasi kualifikasi khusus anu didirikeun ku nagara pikeun ngadukung sareng ngadorong pangembangan perusahaan dina bidang high-tech, ngaluyukeun struktur industri sareng ningkatkeun daya saing ékonomi nasional.

Judul perusahaan bertéknologi luhur hartosna poténsi inovasi ilmiah sareng téknologi independen perusahaan, inpormasi P&P, bakat ilmiah sareng téknologi, sareng tingkat transformasi prestasi anu sacara pinuh dipiwanoh ku unit nasional anu aya hubunganana. Status sapertos ningkatkeun posisi perusahaan dina industri sareng ningkatkeun citra mérek.

Dina waktos anu sasarengan, perusahaan teknologi tinggi nampi seueur kawijakan anu diutamakeun, sapertos tingkat pajak penghasilan perusahaan 15%, insentif kauangan pamaréntah khusus, diskon pinjaman bank, panyusutan diséépkeun pikeun aset tetep, sareng poin bonus pikeun pagawé, anu ngagaduhan peran penting dina ningkatkeun kualitas sareng efisiensi perusahaan.
Beecore Suzhou Honeycomb Materials Co., Ltd. bakal ngajantenkeun konsép inovasi sareng pamekaran ilmiah, ningkatkeun inpormasi dina panalitian ilmiah, ngeuyeuban poténsi pangwangunan perusahaan, nguatkeun kamampuan inovasi téknologi sareng transformasi préstasi, sacara kuat ningkatkeun daya saing perusahaan, sareng nyayogikeun dukungan téknis anu kuat pikeun pamekaran kualitas luhur perusahaan.