sadaya Kategori
EN

Panel Pirang Aluminium

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Panél sél>Panel Pirang Aluminium

  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1592458141393187.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1592458207820636.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1592458207239317.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1592458208436220.jpg

PVDF, panel palapis aluminium aluminium madu pikeun témbok tirai, konstruksi


Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: AYA
Rincian bungkusan: bisi lapis
Waktos pangiriman: Sakitar 15 Dinten damel
Sarat pamayaran: T / T, L / C
Supply Pangabisa: 2000 Méter pasagi / Méter pasagi per Poé


Panjelasan Produk

jéntré gancang

The aluminum honeycomb panel is composited of a honeycomb core sandwiched between two high tensile aluminum alloy sheets with PVDF/PE coated.
 
gambaran

Aluminum honeycomb panel is composited by aluminum panel and aluminum honeycomb core. And it was mostly used in astronautics, astrology and other military field Because of its good performance in high wind pressure resistance, impact adsorption, sound proof, heat preservation, fire resistance, specific strength etc.


aplikasi

● Pipa gas, kabel, bahan bangunan, jst

● Hiasan témbok langsir pikeun gedong anu penting kaamanan, sapertos bandara, rumah sakit sareng pusat panilitian

● Témbok langsir pikeun témbok luar gedong normal

● Renovasi pikeun gedong lami sareng bumi anu tiasa dialihkeun

● Hiasan pikeun témbok jero rohangan, plafon, kamar mandi, dapur sareng balkon

● Rupi

● Papan iklan, méja paméran sareng papan béwara

● Wallboard sareng plafon pikeun torowongan

● Bahan pikeun aplikasi industri, mobil sareng awak kapal


Kauntungan kalapa

● Excellent fireproof property

● Super peeling strength

● Perfect cold resistance performance

● Excellent surface flatness and smoothness

● Superior weather, corrosion, pollutant resistance

● Even coating, various colors

● Superior impact resistance

● Lightweight and easy to process

● Gampang pikeun ngajaga


spésifikasi
Panel Kandel: 2mm-6mm atanapi ngaropéa
Width: 1220mm 1500mm or Customized
panjang: 2440mm atanapi ngaropéa
Tamansari finish: PE/PVDF/HEVE
warna: White, Sparkling Silver, WoodenGrain, Mirror, Brushed or other color as requested 
aplikasi: Decorative material for buildings, home ,office, sign board, etc..

panalungtikan