sadaya Kategori
EN

Panel Pirang Aluminium

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Panél sél>Panel Pirang Aluminium

  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591753383338418.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591753392916014.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591753392128972.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591753392501572.jpg

Panel lebet sarang lebet pikeun tanjakan panto beus, karéta api, panél lantai kapal


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:AYA
Rincian bungkusan:bisi lapis
Waktos pangiriman:Sakitar 15 Dinten sareng
Sarat pamayaran:T / T,L / C
Supply Pangabisa:2000 Méter Méter / Méter Square per Day


Panjelasan Produk

jéntré gancang

The panel is made of a checkered aluminum sheet on the top skin for anti slip purpose, and honeycomb core inside, the back skin is flat.

gambaran

The panel is used for floors, to ensure good load capacity, recommended skin thickness is 2.5mm or 3.0mm, and the overall panel should be at least 25mm or 30mm.

If size is larger than standard size then the top skin need to be connected cause by now at the market the largest size of the checkered aluminum skin is 1220x2440mm, while back skin and honeycomb core can be a whole sheet.


aplikasi

● The checkered surface honeycomb board is always used for floors such as vehicle floors, marine floors and stage floors.


Kauntungan kalapa

● Use temperatures up to 350c°

● Konduktivitas termal anu luhur

● Lampu tahan

● Excellent moisture and corrosion resistance

● High strength-to-weight ratio

● Good flatness

● Excellent bonding strength

● tahan Korosi

● DITANGKAN Panel Komposisi Madu diproduksi ku Jiangsu Beecore di Taizhou éntértipikasi kana Bonding Standard DIN 6701 A2, akreditasi pikeun pakét beungkeut dina nyiptakeun kendaraan rél sareng bagian tina kendaraan karéta api.

spésifikasi
Thickness of aluminum sheet0.5-1mm atanapi ngaropéa
Honeycomb panel thickness2-15 mm
Lebar panél1220mm Max
Panel panjang2440mm Max
warnaNatural, White or as requested
Parantos bérés Anti Slip


panalungtikan