sadaya Kategori
EN

Panel Pirang Aluminium

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Panél sél>Panel Pirang Aluminium

  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591752341168849.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591752351284504.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591752351373074.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1591752351889419.jpg

Panel honeycomb aluminium anodisasi pikeun karéta api, beus, panél lantai kapal


Tempat Asal: Cina
Ngaran Brand: AYA
Rincian bungkusan: bisi lapis
Waktos pangiriman: Sakitar 15 Dinten sareng
Sarat pamayaran: T / T,L / C
Supply Pangabisa: 2000 Méter Méter / Méter Square per Day


Panjelasan Produk

jéntré gancang

The aluminum honeycomb panel is composited of a honeycomb core sandwiched between two high tensile aluminum alloy sheets. These panels offer a higher strength-to-weight ratio than solid sheets, so they're often used as a lightweight alternative to solid aluminum.

gambaran

Anodized aluminum honeycomb panels take anodized AI-Mg Alloy as front skin and corrosion coated aluminum sheet as back skin, inside is aluminum honeycomb cores. All alloy used is 3003 series industry aluminum alloy.


aplikasi

● Gas pipa, kabel, bahan wangunan, jsb

● Hiasan témbok pikeun wangunan anu penting kaamanan sapertos bandara, rumah sakit sareng pusat panalungtikan

● Tembok tembok pikeun témbok luar gedong normal

● Ngarobih kanggo gedong lami sareng imah anu dipindahkeun

● Reformation and decoration for indoor wall, ceiling, bathroom, kitchen and balcony

● adul

● Papan iklan, papan paméran sareng papan perhatosan

● Papan tél sareng siling kanggo torowongan

● Bahan pikeun aplikasi industri, mobil sareng awak kapal


Kauntungan kalapa

● New, modern and beautiful building materials
Anodizing process is different from ordinary aluminum painting process. Anodizing process electrolyzing the conductive acid electrolyte through electric current to make the aluminum surface anodized and produce a dense protective oxide film. The oxide film is not additional like painting, it will not fall out.

● Safe, energy saving and recyclable
The anodized protective film is a kind of inorganic substance without any harmful articles. It is also non-combustible materials and 100% recyclable, so it is not safe to use but also energy saving.

● Easy to clean and maintain
The anodized aluminum honeycomb surface is anti-pollution and weather resistance. The special component of the oxide protective film makes the honeycomb panel surface free from dust and fingerprint.

● DITANGKAN Panel Komposisi Madu diproduksi ku Jiangsu Beecore di Taizhou éntértipikasi kana Bonding Standard DIN 6701 A2, akreditasi pikeun pakét beungkeut dina nyiptakeun kendaraan rél sareng bagian tina kendaraan karéta api.

spésifikasi
Kandelan lambar aluminium 0.5-1mm atanapi ngaropéa
Panel kandel 10-25mm atanapi ngaropéa
Lebar panél 1220mm,1550mm or customized
Panel panjang 2440mm atanapi ngaropéa
warna Alami, Bodas atanapi sapertos anu dipénta
Parantos bérés Anodizing


panalungtikan