sadaya Kategori
EN

Cahaya Coklat

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Cahaya Coklat

  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1593502675948458.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1593502680990942.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1593502684819950.jpg

3003 aluminum honeycomb core for construction and decoration


Tempat Asal: Suzhou, Propinsi Jiangsu, Cina
Ngaran Brand: AYA
Rincian bungkusan: lapis Case
Waktos pangiriman: 7-15 workday
Sarat pamayaran: T / T, L / C, PayPal
Supply Pangabisa: 1000 PCS per dinten
Panjelasan Produk

● SULI inti aluminium lebah madu diwangun ku 3003 aloi alloy alumunium anu diolah ngaliwatan gluing, tumpukan, mencét panas, sawing, teras ditambih ka héksagon biasa. Éta gaduh kaunggulan bentuk héksagon biasa, sipat mékanis anu saé, datar permukaan jsb. Ieu umumna dianggo dina angkutan karéta api, konstruksi sareng hiasan, pakakas listrik, pamanasan termal solar sareng kendaraan énergi énggal.


aplikasi

● transportasi karéta api

● Konstruksi sareng hiasan

● Alat listrik

● Dianggo solar

● Kandaraan énergi énggal


Kauntungan kalapa

● Konduktivitas termal anu luhur

● Lampu tahan

● Ketahanan sareng résistansi korosi

● Kurang tahan jamur

● beurat beurat

● Kakuatan anu luhur

spésifikasi
spésifikasi
Panjang sisi (mm) 0.6, 0.8, 1, 1.83, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 15, 20, 50
Ketebalan foil (mm) 0.015, 0.021, 0.03, 0.04, 0.05, 0.06, 0.07, 0.08, 0.1, 0.15, 0.2
logam campuran Al3003
Formulir pasokan Unexpanded(block, strip) or expanded(slice); Unperforated or perforated; Slotted or unslotted
Lambaran Data Téknis
spésifikasi Panjang sisi (mm) Kapadetan (kg / m³) Kakuatan komprési (MPa) Kakuatan L-Gésér (MPa) W-Shear strength (MPa)
BHC3003-5-0.03 5 27 0.53 0.44 0.24
BHC3003-5-0.04 5 31 0.66 0.53 0.3
BHC3003-4-0.03 4 33 0.73 0.58 0.33
BHC3003-4-0.04 4 39 0.98 0.75 0.43
BHC3003-5-0.05 5 41 1.07 0.8 0.47
BHC3003-3-0.03 3 44 1.18 0.89 0.52
BHC3003-5-0.06 5 49 1.43 1.03 0.60
BHC3003-3-0.04 3 52 1.6 1.15 0.67
BHC3003-4-0.05 4 53 1.65 1.18 0.69
BHC3003-4-0.06 4 61 2.07 1.48 0.86
BHC3003-2-0.03 2 66 2.39 1.7 1.00
BHC3003-5-0.08 5 67 2.45 1.74 1.02
BHC3003-3-0.05 3 68 2.50 1.78 1.04
BHC3003-2-0.04 2 77 3.10 2.18 1.25
BHC3003-Beecore Aluminium Cukuman Teras, 3003 Series

panalungtikan