sadaya Kategori
EN

Garis Produksi Inti Aluminium

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Alat Pirang Tukang>Garis Produksi Inti Aluminium

  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1593574839127037.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1593574843421531.jpg
  • https://www.beecorehoneycomb.com/upload/product/1593574848697887.jpg

Mesin otomatis pin jinis ngembangkeun (BHM-EM-A2200)


Panjelasan Produk

Fitur utama mesin ngembangkeun (Katerangan)

● Body color : Blue and gray, you can also order other color according to customer requirement.

● Pigura didamel tina baja Q235 integral dilas atanapi diluncurkeun, anu teguh sareng reliabe, sareng negeskeun sabada las pikeun mastikeun diménsi akurasi pigura. Bagian anu sésa réngsé ku puseur mesin.

● The pins are made of imported mold steel, which is sturdy and durable.

● The sliding guideway assembly adopts Taiwan HIWIN and runs smoothly.

● The device can simultaneously satisfy the stretching of the honeycomb core with a pull ring and the common honeycomb core, and the pull ring needs to be bonded according to the position of the device pin.

● Kacepetan manjang tiasa dilereskeun.

● The stretch length can be set.


Acara Fungsional


spésifikasi
gambaranunitBHM-EM-CA2200
Ngalengkepan sistem
Automatic pin type
Lebar panganteur Maxmm2200
Lebar ngalegaan lebarmm1650
Panjang dilegaanmm4000 saatos rebound
Ketebalan legamm1-30
Ngembangkeun laju Maxm / mnt0-10
total kakuatanKW1.5
frékuénsi inverterKW1.5
ukuranmm5000 * 2200 * 1400
beurat kg
3000
Larapkeun panjang sisimm4
VoltaseuV / Hz380 / 50
Motor (tina DUA)
Salaku pamundut
nyetir
rante

panalungtikan