Të gjitha kategoritë
EN

Rreth Nesh

Ti je ketu : home>Rreth Nesh

RRETH PARA

Suzhou Beecore Honeycomb Materials Co., Ltd, originated from Besin(Dutch) International Group which was founded in 1957. It is the World′s leading professional manufacturer of honeycomb materials. Since it′s established, the company has been committed to the research and development of honeycomb technology, from honeycomb core, honeycomb panel, to the finished product which was using honeycomb panel as the solution, such as the aluminum honeycomb panel truck body, laser TV/ projection screen etc. We always stick to the roots of continous technological innovation, and constantly upgrade and expand the application range of the honeycomb materials, becoming the first choice company for solutions of honeycomb materials!

At present, we holds more than 60% market share in the Yangtze River Delta of China. The overseas market covers Europe, America, Middle East, Southeast Asia and other countries, praised by domes-tic and foreign customers.

FABRIKE SHOW

 • Ofruesi i Zgjidhjes së Biznesit
  Ofruesi i Zgjidhjes së Biznesit
 • Best Price and Best Service with Best Quality Products
  Best Price and Best Service with Best Quality Products
 • Dorëzimi në kohë
  Dorëzimi në kohë
 • 7*24 After-sale Service
  7*24 After-sale Service

Kontrollit të Cilësisë


Ne operojmë një biznes në të gjithë botën dhe përqendrimi ynë është në rajonet evropiane, aziatike dhe afrikane dhe në ndërtimin e marrëdhënieve të forta me klientët tanë. Sidoqoftë, gama e produkteve është gjithnjë duke u zhvilluar sipas nevojave të klientëve tanë.

Quick quotation and sampling service.
Cilësia dhe klienti vijnë së pari janë standardi ynë.
Një ndërmarrje e integruar me tregti shkencore, industriale, tregtare.

CERTIFIKATAT


FAQ